over ons


Over Portret&Co

Op creatieve wijze bezig zijn met schilderen en alles wat daar mee te maken heeft dat doen we met passie en volle overgave vertellen Maria en Ronald, de oprichters van Portret&co. Ik heb 23 jaar ervaring met schilderen verteld Maria verder en ik geniet er altijd weer van wanneer een schilderij af is en iedereen blij is met het resultaat. Bij portret&Co verzorgen we schilderijen in opdracht geheel volgens de wensen en verlangens van de klant. Dit doen wij met met veel plezier en wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn vult Ronald aan. Dit is voor Portet&co de belangsrijkste voorwaarde en daarnaast ligt er natuurlijk ook nadruk op de betaalbaarheid van de schilderijen en portretten.

       

Wij maken veel mensen blij met het schilderen van een portret of schilderij in opdracht zoals bijvoorbeeld een familieportret, huwelijksportret, babyportret, honden en paarden portretten en schilderijen, of een persoon of onderwerp wat voor onze klanten belangrijk is. Portret&Co verzorgt schilderijen in opdracht voor iedereen en ook voor bedrijven schilderen wij graag één of meerdere schilderijen in opdracht. Te denken valt dan aan bijvoorbeeld het schilderen van het bedrijfpand, de winkel of bedrijfswagens of bijvoorbeeld het logo van het bedrijf. Daarnaast schilderen wij natuurlijk ook graag schilderijen ter decoratie van de ruimtes in de bedrijven. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of wij schilderen het. Levensecht en geheel volgens de wensen van de klant !

   
Een schilderij belichaamt emotie

Een schilderij word meestal verzorgt voor iets wat erg belangrijk is voor onze klanten. Het gaat soms om vrolijke, blije gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een verjaardag, trouwerij of bijvoorbeeld de geboorte van een kindje. Er zijn aardig wat vrolijke situaties waarvoor wij in opdracht een schilderij of portret schilderen. En soms is de situatie bijzonder emotioneel, bijvoorbeeld wanneer we het schilderij schilderen van iemand die is overleden. Wat voor schilderij we ook schilderen bij Portret&Co onze schilders brengen uw emotie altijd over op het schilderij wat we voor u schilderen.      

                         


Wie werken er bij Portret&Co

Maria - oprichtster, schilder en eigenaar van Portret&co

Dagelijks werkt zij mee aan alle operationele werkzaamheden die er zijn bij Portret&Co. Ze schildert zelf ook diverse soorten schilderijen voor de klanten. Daarnaast heeft zij vaak contact met klanten en ze onderhoud nauw contact met de kunstenaars. Zo zorgt zij voor de goede service aan de klant en de kwaliteit van de schilderijen

Ronald - mede oprichter, schilder, website, commerciele en algemene ondersteuning

Ronald werkt dagelijks mee aan alle operationele werkzaamheden bij Portret&Co, met name het creëren van de website en het ( technisch ) onderhoud ervan vragen veel van zijn tijd. Daarnaast geeft hij veel aandacht aan commerciele activiteiten. Ook heeft hij vaak contact met klanten en geeft hij  ondersteuning waar het nodig is.

Heeft u vragen aan ons of speciale wensen neem dan contact met ons op.


   


portret schilderij - schilderij van foto - schilderij laten maken - portret schilder - portret schilderen - portretschilderij - portret van foto - van foto naar schilderij - portretschilder - in opdracht schilderen