prijzen


Schilderijen en portretten : prijzen

Ieder schilderij word op ambachtelijke wijze geschilderd met olieverf ( laag voor laag opgezet) op schilders-doek. U krijgt een persoonlijk schilderij wat volledig is geschilderd naar uw eigen wensen.
De prijs van een geschilderd schilderij of portretschilderij hangt af van de hoeveelheid werk die de schilder nodig heeft om het in uw opdracht te schilderen.

Hieronder staan enkele maten waarin uw schilderij geschilderd kan worden. (iedere maat is mogelijk).
Dit zijn indicaties van de kosten, wat het maken van een schilderij kost hangt af van het aantal personen/dieren/objecten die u geschilderd wilt hebben. Ook de moeilijkheidsgraad van te schilderen persoon/dier/object bepaalt mede de prijs. In de onderstaande prijslijst staan de richtprijzen die gebaseerd zijn op basis van 1 persoon in combinatie met een rustige achtergrond.

30 x 40
199,-
40 x 50
229,-
50 x 60
249,-
50 x 70
299,-
60 x 80
349,-
70 x 90
399,-

U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte/prijsopgave aanvragen via onderstaande knop.

Heeft u vragen of een speciaal verzoek wat gemakkelijker mondeling is toe te lichten neemt u dan contact met ons op.
portret schilderij, schilderij van foto, schilderij laten maken, portret schilder, portret schilderen, portretschilderij, portret van foto, van foto naar schilderij, portretschilder, in opdracht schilderen, kind, kinderen, kinder portret, kinderschilderij, kinderportret